Activitati

Spectacol de Magie

Copiii sunt cei mai fericiți când aud de spectacolele de magie.

Abracadabra!

Cu toții am folosit cel puțin o singură dată expresia : este Magic! Ei bine, așa este și un spectacol de Magie: magic. Este magic pentru copii, mămici, bunici, tătici și mătușici.

Magia este unică iar un spectacol de Magie este, de fiecare dată, atracția principală la un eveniment, fie că este vorba de o aniversare, un botez, o nuntă sau chiar un eveniment organizat la serviciu cu colegii de birou.

Artist Party colaborează cu Magicieni profesioniști și pregătiți oricând să aducă pe buzele invitațiilor dumneavoastră zâmbete și chicote de bucurie.

Spectacolele de Magie pot fi cu trucuri simple, dar nu banale, sau cu animăluțe și aici suntem absolut siguri că nimeni nu va rezista când va observa că din jobenul magicianului a făcut țop-țop un iepuraș drăgălaș.

Trucuri cu animalute

Artist Party colaborează cu Magicieni profesioniști și pregătiți oricând să aducă pe buzele invitațiilor dumenavoastră zâmbete și chicote de bucurie.

 

Trucuri fara animalute

Artist Party colaborează cu Magicieni profesioniști și pregătiți oricând să aducă pe buzele invitațiilor dumenavoastră zâmbete și chicote de bucurie.

 

Fie că alegeți un spectacol de magie cu trucuri standard fără animăluțe, fie că va fi unul cu animăluțe, vă garantăm un program interactiv și educativ care va fi îndrăgit de toți participanții la eveniment.

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță